Bitcoin-kursus: hvor bæredygtig er BTC-vækst?

Den tredje Bitcoin Halving fandt sted den 11. maj 2020. Dette betyder, at der er gået omkring 4 1/2 måneder siden årets store Bitcoin-begivenhed. På disse mere end 135 dage var BTC i stand til at vise vækst på næsten 25 procent. Hvis vi ser på den årlige præstation, er Bitcoin-prisen 50% over niveauet i begyndelsen af ​​året.

I denne artikel spørger vi os selv, hvor bæredygtig væksten i Bitcoin-prisen hidtil har været?

Bitcoin kursusvækst efter halvering

Vores analyse er baseret på en tweet fra data- og analysefirmaet Ecoinometrics. Den 22. september offentliggjorde de en spændende tweet med mulige Bitcoin-prisprognoser for tiden efter halveringen.

Lad os se på grafikken, der er inkluderet i tweetet:

Halvering af Bitcoin-kursusindlæg

Her ser vi et diagram, der viser dagene efter halveringen på x-aksen. På y-aksen ser vi igen BTC / USD-kursen i den logaritmiske repræsentation.

Grafikken viser nu et interval for udviklingen af ​​Bitcoin-prisen i området med en blå baggrund. Dataene fra de tidligere halvinger tjener som grundlag for dette.

Den lidt stærkere blå linje viser igen den gennemsnitlige vækst i Bitcoin-prisen afhængigt af tiden efter halveringen.

Vi kan se fra grafen, at den nuværende BTC-pris stadig er inden for det forudsagte interval, selvom vi er ved en lavere grænse.

Modellen forudsiger – hvis du følger den gennemsnitlige prisudvikling – en Bitcoin-pris på $ 41.000 i slutningen af ​​dette år.

Faktorer for Bitcoin-vækst

Lad os først bemærke, at den forudsagte udvikling af Bitcoin-prisen repræsenterer en massiv stigning set fra nutidens perspektiv. Realistisk set siger Ecoinometrics også i deres tweet, at der ikke vil ske betydelig vækst, før vi topper $ 14.000 og derefter topper det højeste niveau på 20.000 $.

I år er det vist, at især makroøkonomiske faktorer påvirker Bitcoin-prisen:
Positive faktorer for Bitcoin-kurset

Bitcoin har utvivlsomt fået ry som en butik af værdi og investering. Cryptocurrency ses som en reel beskyttelse mod inflation og er efterspurgt fra institutionelle investorer såvel som børsnoterede virksomheder.

Lande ser nu Bitcoin-minedrift som en strategisk investering og understøtter således den langsigtede idé og fortælling om en valuta, der er kommet for at blive.

Denne øgede efterspørgsel fører derfor til et knappe udbud af Bitcoin. Knapphed er en absolut drivkraft for Bitcoin-prisen. Følgende grafik fra Chainalysis understreger denne kendsgerning.

Bitcoin knaphed

Derfor er der utvivlsomt mange grunde, der taler for yderligere Bitcoin-prisvækst. Derudover viser aspekterne, at udviklingen hidtil er rationel og bæredygtig. Forudsat at den nuværende tendens fortsætter, vil aspekten af ​​knaphed have en positiv effekt på BTC-prisen på mellemlang til lang sigt.
Investering i Bitcoin er let og ligetil

Især nyankomne inden for kryptokurver lægger stor vægt på et højt niveau af bekvemmelighed. I starten kan det være skræmmende at oprette Bitcoin-tegnebøger og manuelt at sende BTC. I et sådant tilfælde giver det mening at starte med en pålidelig, reguleret mægler, der kan give dig

  • handel med gearing (2x),
  • indgå i lange og korte positioner,
  • Indskud via PayPal,
  • sende rigtige bitcoins til din tegnebog og
  • muliggør brug af en bred vifte af handelsværktøjer,
  • uden at downloade software.

Verdens førende sociale handelsplatform eToro tilbyder dig netop disse fordele. Bare prøv det og overbevis dig selv om fordelene nævnt ovenfor. Start din investering nu!